Farmaceutisch de Technologieco. van Hubeishinrezing, Ltd

 

Efficiënte eenheid, Pragmatisch, Eerlijk.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Aminobenzophenone voor verkoop
Van goede kwaliteit Aminobenzophenone voor verkoop
Uw bedrijf verzendt snel altijd goederen en wij kunnen altijd ontvingen het veiligheid

—— — — alli van Imran

Een verbazende reis aan de shinrezing fabriek van Hubei. Hun arbeiders zijn professioneel en hun producten zijn onder goede controle.

—— — — Rakesh Vinayagan

Ik ben online Chatten Nu

Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd
Het bureau van de algemene Manager Het team van de verkoop verkoopbureau Conferentieruimte personeelskantine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Merken : het shinrezing
Aantal werknemers : 100~110
Jaarlijkse omzet : $ 7.5 million-$ 8.3 million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 60% - 70%

Indroduction

 

Werd Farmaceutisch die de Technologieco. van Hubeishinrezing, Ltd in 2008 wordt gevestigd gevestigd in High-tech Economische de Ontwikkelingsstreek van Wuhan Donghu. Onze fabriek werd verplaatst naar Dawu-Industrieterrein in Dawu, Hubei-Provincie in 2010 met dekking de totale oppervlakte van 100 mu en 25.000 vierkante meters voor vloerruimte. Ons bedrijf geregistreerd kapitaal is RMB 13 miljoen (3 miljoen voor handelsmaatschappij en 10 miljoen voor aangesloten bedrijf).

Shinrezing Pharm is een snelle groeiende onderneming, die de productie en marketing van R&D, productie en verkoop van APIs, farmaceutische tussenpersonen, installatieuittreksels, de soorten etc. organische tussenpersonen integreert. Wij hebben klanten in meer dan 50 landen en gebieden over de hele wereld, met inbegrip van Verenigde Staten, Europa, Japan, Korea, Rusland, Hongkong, Taiwan etc. Wij hebben in eigen land van hoge reputatie in onze productmarkt en internationaal genoten.

Shinrezing Pharm is zeer professioneel en heeft volledige ervaring in diverse soorten kleine beroeps die de markt in sommige landen verpakken. Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen.

Ons technisch team in R&D-centrum bestaat uit professoren, ingenieurs, Meester en Baccalaureaten. Wij volgen en ontwikkelen de belangrijke die technologieproducten op milieubescherming worden gericht. Met onze inspanningen, is Shinrezing Pharm reeds een zeer belangrijke onderneming in de chemische farmaceutische industrie in China. Wij kunnen de nieuwe producten volgens de eisen van de klant van het nemen van volledig voordeel van onze onderzoeksuperioriteit voorzien. Sommige van onze producten rangschikken No.1 van verkoop in 2015.

De volledige reeksen van Shinrezingspharm van geavanceerd materiaal van productie en het testen om de hoogte te verzekeren - productkwaliteit. Elk enig product moet strikte kwaliteitscontroletest en inspectie overgaan en aan de hoge nationale normen of binnenshuis normen voldoen. De kwaliteit en de dienst zijn altijd belangrijker voor ons bedrijf. Wij verlenen volledige reeks van de dienst, met inbegrip van gegevens en steekproeven, die op verzoek beschikbaar zijn. Voorts leveren wij gunstige prijzen voor onze klanten.

De opdracht van Shinrezingspharm is: De „innovatieve en Pragmatische, Wederzijdse Voordelen, dienen de Wereld“. Elk personeelslid zal dit in mening de hele tijd, houden en zal het bij elk detail van verrichting en beheer van het bedrijf afdwingen. Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - kwaliteitsgoederen voor onze klanten. Alle eer behoort tot het verleden, Shinrezing-zullen de mensen hun beste meer perfect product ontwikkelen en doen produceren en tot de chemische farmaceutische industrieën wereldwijd bijdragen.

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

Contactgegevens
Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Jonna Li

Tel.: 86-27-8786-5259

Fax: 86-27-8786-5259

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)